Szállítás és fizetés

Regisztráció

Az oldalon regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. A szállításhoz és a vásárlást érintő kapcsolattartáshoz azonban szükségünk van a következő adataidra: név, szállítási cím, (számlázási cím), telefonszám, email cím. Az adatok megadásakor lehetőséged van egyúttal regisztrálni is. A regisztrációval történő vásárlással lehetőséged nyílik a Fiókodban megtekinteni a rendelésed állapotát, visszakeresheted korábbi rendeléseidet, és a legközelebb még egyszerűbb lesz a vásárlás folyamata.

Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a “Hozzáadás a kosárhoz” gombra kattintva adhatod a bevásárlólistádhoz. Ezt követően az oldal jobb felső sarkában található “Kosár” linkre kattintva tekintheted meg a kiválasztott termékeket, és véglegesítheted a vásárlást. A kosárba helyezett termékeket ugyanitt el is tudod távolítani.

Fizetés

Banki átutalás: A kiválasztott termékeket előre utalással tudod kifizetni. A bankszámla adatokat a vásárlást követően a rendelést visszaigazoló emailben fogjuk elküldeni Neked.

Bankkártyás fizetés: Egyszerű, gyors és biztonságos fizetés a SimplePay rendszeren keresztül. A megrendelés véglegesítését követően átirányítunk a SimplePay online bankkártyás fizetési felületre. Regisztráció nélkül is fizethetsz, a bankkártya adatok használatával.

Szállítás

A csomagok összekészítési és kézbesítési ideje: 2-5 nap. 

Pontosabb szállítási határidőt a megrendelés ismeretében tudunk mondani.

Az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal
  • Ingyenes szállítás 30.000 Ft rendelési összeg felett

A termékeket fizetés után a lehető leggyorsabban átadjuk a futárszolgálatnak, azonban egyes termékek esetében, mivel megrendelésre készülnek, vagy külföldi raktárainkból érkeznek a szállítás akár 14 munkanapot is igényelhet.

Esetleges elhúzódó szállításról külön emailben tájékoztatunk.

Amennyiben a tájékoztatást szeretnél kapni a szállítás várható idejéről, érdeklődj a hello@binkyandbro.com email címünkön.

Adatvédelem

Adataid biztonságban vannak nálunk. Részletes tájékoztatót, itt találsz.

Rendelés és visszaküldés

Ha rendeléseddel kapcsolatban érdeklődnél, vagy a kiszállított termékkel szemben merült fel kifogásod, vedd fel velünk a kapcsolatot, illetve visszaküldés kapcsán kérjük, a vonatkozó menüpont alatt olvasd el a részletes tájékoztatást az oldal alján.

A szállítástól elállás

Ha a megrendelt áru készlete időközben elfogy, vagy nem rendelhető, és a termék nem áll rendelkezésére, a megrendelőt erről azonnal tájékoztatni fogjuk.

Elállási jog

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény alapján az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él; a vásárló az ezt követő 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.

Ha szeretnél élni ezzel a jogoddal, teendőid a következők:

– a termék(ke)t eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan minőségi és mennyiségi állapotban,- valamint az elállási jogod gyakorlását egyértelműen kifejező szándéknyilatkozattal juttasd vissza az alábbi címre:

Binky&Bro Kft.

2089 Telki, Sármány utca 21.

Az elállási jog nem gyakorolható, ha a termék használatára sor került, vagy valamelyik tartozéka hiányzik.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Amennyiben elállsz a szerződéstől, legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi kifizetést; a megvásárolt termékek ellenértékét, valamint a webáruház alap szállítási díját is. A visszafizetés banki átutalással történik. Ha ebbe nem egyezik bele a vásárló, akkor a visszafizetés a vásárló által igénybe vett fizetési móddal azonos formában térítjük vissza az összeget. A visszatérítést akkor kezdjük meg, ha a visszaküldött termék beérkezik hozzánk, vagy a visszaküldést alátámasztó dokumentumot küldesz nekünk. A terméket legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül kell visszaküldened vagy átadnod. A termék visszaküldésének közvetlen költsége Téged terhel.

Szavatosság

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő szavatosságra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően forgalmazzuk, amiben a Polgári Törvénykönyv 2013. évi V. törvény XXIV. fejezete (Hibás teljesítés), valamint az azt kiegészítő 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet (a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól) az iránymutató.