Little Lights - a kézzel készült csodalámpák

Megérkeztek Little Lights lámpáink, így összegyűjtöttük Nektek mit is kell róluk tudni azon kívül, hogy egyszerűen gyönyörűek. Olvassátok el, hogy miért is olyan egyedi és különleges választás egy ilyen gyerekszoba lámpa.

A gyermekkor tele van színes és fényes emlékekkel. A Little Lights-nál pedig elkötelezettek az iránt, hogy ezeket a gyermekkori emlékeket lámpáikkal még színesebbé és még fényesebbé varázsolják.

A Little Lights lámpák Lengyelországban, egy krakkói kis családi manufaktúrában készülnek. Minden egyes darab felelős erdőgazdálkodásból származó natúr fenyőfából, környezetbarát festékekkel festve készül. A legtöbb munkafolyamatot kézzel végzik és nagy gondot fordítanak a legapróbb részletekre is, mint a kis szemek vagy orrok, így valóban nincs két pontosan egyforma lámpa, minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen marad. A lámpák mindegyike szupererős, tartós kivitelben készül, így azok generációkon át lehetnek a gyermekszobák hasznos, ugyanakkor gyönyörű kiegészítői.

A lámpák fényerőszabályozóval és időzítővel vannak felszerelve, így a fény erősségét és a világítási idő hosszát magunk állíthatjuk be. A LED technológiának köszönhetően a lámpával való alvás pedig biztonságos, nem kell többé félni a sötéttől, mert a lámpa akár egész éjjel égve maradhat. A legelső Little Lights lámpa is azért készült, hogy kis tulajdonosa nyugodtan alhasson. A világon azóta pedig gyermekek százait varázsolta el valamelyik Little Lights lámpa.

Vigyetek még több színt, örömöt és meghittséget otthonotokba a Little Lights lámpák csodás darabjaival!

 

Általános termékadatok

Anyaga: Natúr fenyő (FSC – felelős erdőgazdálkodásból származó)

Festék: a Lengyel Allergológiai Intézet által minősített környezetbarát festék

LED izzó: meleg fehér színű 2,2W, várható élettartam: kb. 100 000 óra

Tápegység: bemenet AC 100-240 V, kimenet DC 24 V

Tanúsítványok: CE, FCC, RoHS

Kapcsoló a vezetéken (fényerőszabályozóval)

USB csatlakozó

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni