Little Lights - a kézzel készült csodalámpák

Little Lights lámpáink HAMAROSAN megérkeznek, de addig is tudjátok meg mi áll mögötte, és miért is olyan egyedi és különleges választás egy ilyen gyerekszoba lámpa.

A gyermekkor tele van színes és fényes emlékekkel. A Little Lights-nál pedig elkötelezettek az iránt, hogy ezeket a gyermekkori emlékeket lámpáikkal még színesebbé és még fényesebbé varázsolják.

A Little Lights lámpák Lengyelországban, egy krakkói kis családi manufaktúrában készülnek. Minden egyes darab felelős erdőgazdálkodásból származó natúr fenyőfából, környezetbarát festékekkel festve készül. A legtöbb munkafolyamatot kézzel végzik és nagy gondot fordítanak a legapróbb részletekre is, mint a kis szemek vagy orrok, így valóban nincs két pontosan egyforma lámpa, minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen marad. A lámpák mindegyike szupererős, tartós kivitelben készül, így azok generációkon át lehetnek a gyermekszobák hasznos, ugyanakkor gyönyörű kiegészítői.

A lámpák fényerőszabályozóval és időzítővel vannak felszerelve, így a fény erősségét és a világítási idő hosszát magunk állíthatjuk be. A LED technológiának köszönhetően a lámpával való alvás pedig biztonságos, nem kell többé félni a sötéttől, mert a lámpa akár egész éjjel égve maradhat. A legelső Little Lights lámpa is azért készült, hogy kis tulajdonosa nyugodtan alhasson. A világon azóta pedig gyermekek százait varázsolta el valamelyik Little Lights lámpa.

Vigyetek még több színt, örömöt és meghittséget otthonotokba a Little Lights lámpák csodás darabjaival!

 

Általános termékadatok

Anyaga: Natúr fenyő (FSC – felelős erdőgazdálkodásból származó)

Festék: a Lengyel Allergológiai Intézet által minősített környezetbarát festék

LED izzó: meleg fehér színű 2,2W, várható élettartam: kb. 100 000 óra

Tápegység: bemenet AC 100-240 V, kimenet DC 24 V

Tanúsítványok: CE, FCC, RoHS

Kapcsoló a vezetéken (fényerőszabályozóval)

USB csatlakozó

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni