7 Újdonság a gyerekszobába

Kis hazánkban kevéssé ismert, de csodás dán design márkák találhatóak a piacon, akiknek a termékei egytől-egyig említésre méltóak. Olyan gyerekszoba kiegészítőket terveznek, melyeket mind a természet színei és az állatok világa ihletett, elkészítésükkor pedig csak természetes anyagokat használnak. Cikkünkben összegyűjtöttük 7 kedvencünket, melyek végre itthon is elérhetőek! 👇

A skandináv stílus továbbra is hódít, és mint tudjuk, a skandináv dizájn ma már nem csak a megjelenésről szól, hanem egy sajátos életmódot takar, - így sok szülő efelé a praktikusságot, valamint letisztultságot megtestesítő irányzat felé fordul a gyerekszobákban is. Aki ezt a stílust választja, az egy csendes, nyugalmat sugárzó kis szigetet varázsolhat gyermekének, amelyre egy gyermekszoba kialakítása kapcsán - főleg a kezdeti időszakban - a legnagyobb szükség van.

A kötetlen, kreatív, szabad játék régóta meghatározó eleme a dán gyermeknevelési módszernek és magának a dán kultúrának. Dániában óriási hangsúlyt fektetnek erre, és hiszik, hogy ezzel kiegyensúlyozott, érzelmileg rugalmas gyerekeket nevelhetnek, akikből később pont ilyen kiegyensúlyozott felnőttek válhatnak. Következzen 7 szupercuki dán kiegészítő a gyerekszobába 😊

1. Kreatív tábla  📌


 

A nyuszi, süni és mackó formákban elérhető mágneses- és kréta táblák praktikus és egyben csodás díszei lehetnek a gyerekszoba falának. A skandináv stílusba tökéletesen illeszkedő lengyel kis családi manufaktúra termékei garatáltan a kicsik kedvencei lesznek! Rajzoljatok rá krétával, vagy tűzzétek ki rá a családi fotókat!

2. Kalandos szőnyeg  🚓Ha gyerekszoba szőnyegről beszélünk, fontos szempont lehet, hogy nem csak esztétikus, de akár kalandos játékterep is legyen a gyerkőcök számára. Az OYOY Mini kollekciójának ez a csodaszép szőnyege nekünk nagy kedvencünk, 100% pamutból készül, letisztult fekete-fehér grafikájával minden szobában remekül mutat. Rendezzünk be rá egy minivárost és kezdődjék egy kalandos kocsikázós kirándulás!

3. Hangulatos gyereklámpa  💡Teremts varázslatos hangulatot gyermeked szobájában ezekkel a csodaszép, különböző formájú gyereklámpákkal! Minden egyes darab lengyel, valamint holland kis családi manufaktúrák gyönyörűen megmunkált és kézzel festett égerfából készült termékei, mely tökéletes választás akár babaszoba akár idősebb gyerek szobájának dekorálásához. Tedd az éjjeliszekrényre, helyezd a padlóra vagy a bútorokra, de akár fel is akaszthatod a falra.

A lámpácskák hangulatos meleg fényt adnak, mellyel igazán varázslatos légkört teremthetünk a gyerekszobában. Állítható fényerősség szabályozójának köszönhetően tökéletes lehet az esti mese olvasásához, vagy halványabbra állítva használjátok éjszakai fényként.

4. Ölelnivaló díszpárna  🧸


 

Egyedi tervezésű és formájú díszpárnák terén óriási kínálattal bír a dán piac. Minden egyes párnát kifejezetten ölelésre terveztek, így ezek igazán imádnivaló plüssök is egyben, és garantáltan a kicsik kedvencei lesznek! A gyerekszobák hangulatát igazán egyedivé tehetjük ezekkel a csodaszép kiegészítőkkel.

5. Tárolókosár  🧺


 

A játékok tárolásának fontosságát egyetlen Szülőnek sem kell bemutatni 🙈 Ha egy igazán egyedi tárolókosarat keresel, akkor ezt az óriás gomba formájút biztosan imádni fogjátok! Szép és praktikus megjelenésével a gyerekszoba igazi dísze lehet, miközben gyorsan és hatékonyan tüntethetőek el benne a szétszórt játékok. Kreatívabb gyerekek esetén pedig kiváló rejtőzködőként is szolgálhat egy kis bújócska alkalmával, akár a kalapja, akár a tönkje 😊

6. Fejlesztő játék  ➕


 

A fából készült fejlesztő játékok nem csak csodásan mutatnak a gyerekszoba polcán, de fejlesztik a kéz-szem koordinációt és motorikus készségeket, a játék által pedig ösztönzik a tanulást. Kedvencünk az OYOY formabedobó játékdoboz kedves és természetes megjelenésű, nagyon elegáns és klasszikus játék. 

7. Rutin kártyák  ☀️Listánkról az abszolút kedvencünk ez a nappali és esti verzióban is elérhető rutin kártya játékszett. A napi rutinkártyák arra lettek tervezve, hogy segítsenek nekünk szülőknek azokon a nehéz reggeleken és estéken. A kártyák használata segíti a gyermekek bevonását és ösztönzését a mindennapi tevékenységekben való részvételre.

A napi rutinkártyákkal a szülők és a gyermekek együtt tervezhetik meg a napi rutint, a kártyákat a polcon olyan sorrendben helyezhetik el, ahogyan ők szeretnék azokat elvégezni. Hagyd, hogy gyermeked szeresse a napi teendőket és változtasd át azokat egy szórakoztató csillaggyűjtő játékká, hiszen minden elvégzett feladattal a kártyát átfordíthatja a megérdemelt jutalom csillagra.

✨ Fedezzétek fel termékeinket és varázsoljátok emlékezetes kalanddá a gyermekkort!

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni